οι υπηρεσιεσ μασ

Εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε εγκαταστασεις συστημάτων συναγερμού, πυρανίχνευσης και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης σε οικίες, γραφεία, καταστήματα, βιοτεχνικούς-βιομηχανικούς-αποθηκευτικούς χώρους.

Κέντρο λήψης σημάτων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού για την παρακολούθηση και φύλαξη των χώρων σας.

Φυλάξεις-Περιπολίες

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες φυλάξεων υψηλών προδιαγραφών, με άμεση επέμβαση και τακτικές περιπολίες, για την απόλυτη προστασία κάθε χώρου.

Τι ξεχωριστο παρεχουμε;

Δωρεάν Ασφάλιση Κατοικίας

Επιλέγοντας συγκεκριμένα πακέτα φύλαξης της περιουσίας σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ Ασφάλιση Κατοικίας

logo

οι προσφορεσ μασ...ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

μόνο 100€+ΦΠΑ/έτοςΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

μόνο 200€+ΦΠΑ/έτος


ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

μόνο 220€+ΦΠΑ/έτος


ΑΜΕΣΗ 24ΩΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

μονο 180€+ΦΠΑ/εξάμηνο

Συστήματα Συναγερμού
Πελάτες
Συστήματα Πυρανίχνευσης
Συστήματα CCTV

τι λενε οι πελατεσ μασ

Οι καλύτεροι και με διαφορά .. εμπιστευτείτε τους στις περιουσίες σας.....

Nikos Dalamarinis

Την χρησιμοποιούμε χρόνια και είναι πάντα παρών στην προστασία της γειτονιάς.

Clarence Garrison

Μπορώ να πώ με σιγουριά οτι επιτέλους νιώθω ασφάλεια στο σπίτι μου! Τέλεια εξυπηρέτηση,μου παρέχουν όποια πληροφορία τους ζητήσω! Επαγγελματίες απλά!

Κυριακή Γκοτζιά

Ποιοι ειμαστε

Η SECURITY SYSTEMS CENTER έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις αξιολογότερες επιχειρήσεις στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντας επί 30 χρόνια αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Την αξιοπιστία που τώρα έχει γίνει επιτακτική ανάγκη λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά πάντα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή και την άρτια τεχνική υποστήριξη. Προς τούτο, συνεχώς αναζητώντας νέα, διαχρονικά, επώνυμα και αξιόπιστα μηχανήματα επιλέγει για τους πελάτες της ότι καλύτερο κυκλοφορεί παγκοσμίως. Για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των πελατών της, όλα τα συστήματα που τοποθετούνται συνδέονται με το Ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού για την 24ωρη παρακολούθηση, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και το απόρρητο της επικοινωνίας των πελατών της.  

 Γιατί εμπιστεύτηκαν εμάς;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Σχετικά με εμας

Διαθέτουμε τρία κτήρια στρατηγικής σημασίας σε Αθήνα, Κινέτα-Μέγαρα και Αγίους Θεοδώρους. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν επικοινωνιακά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, άριστη μηχανογράφηση και οργανωμένα τμήματα με εξειδικευμένο προσωπικό όπου με συνεργασία, είναι ικανά να διαχειριστούν κάθε δυσκολία. Σε κάθε κτήριο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο parking τόσο για τα αυτοκίνητα της εταιρείας,  όσο και για τους επισκέπτες της. Ακόμα υπάρχουν γεννήτριες υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζουν τη πλήρη αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Διαθέτει στόλο από 20 επαγγελματικά αυτοκίνητα με σύστημα παρακολούθησης, ικανά να ανταπεξέλθουν στο πιο δύσβατο δρόμο.

τελευταια νεα

περισσότερα